torstai 19. syyskuuta 2013

Virkistyskäynti

Sianpuolukka
Sain idean sammalpalloista sisustusblogista. Siitä saisi koko talven koristeen terassille ovenpieleen. Tuumasta toimeen ja metsään. Hassu vaikutus metsällä, jo muutaman askeleen otettuani mietin, että tämä oli hyvä ajatus, kuinka olenkaan kaivannut metsää. Sammalen keruu jäi toissijaiseksi, kun nuuhkin kosteaa syksyistä ilmaa ja annoin katseeni kiertää maisemassa. Askel nousi kepeästi, ajatukset lähti lentoon ja kiire jäi taakse. Ihmeellistä. Siis vaikka tämä mikään uusi asia ollut. Metsä oli vain kuin olisi saapunut kotiin. Liikaa on tullut vietettyä aikaa remontin, töiden ja koulun parissa. 
Käpy ja kaverit

Tämän palvelun tarjosi ekosysteemipalvelut
Yhteistyössä turvapalvelun kanssa
 Kyllähän sitä sammaltakin tuli napattua mukaan sieltä täältä. Ja illalla tein siitä sammalpalloja terassille. (Turvapalvelu kuikkii ikkunasta, että kuvat tulee otettua asianmukaisesti.)
Sammalpallot
 Pikkuisen piti pähkäillä, kuinka palluraiset saa pysymään kasassa. Mutta riittävä määrä metallilankaa auttoi huomattavasti. Pallojen sisälmys on tehty sanomalehdestä. Ajattelin sitten joulun lähestyessä lisätä koristeita tai valoja palloihin, nyt kelpaavat hyvinkin näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti