perjantai 27. helmikuuta 2015

Pelargonitesti

Olen tässä tullut jo maininneeksi moneen kertaan, että viime kesäiset pelargoniat ovat majailleet talven ajan varaston hyllyllä. (Ja näyttävät tällä hetkellä piestyiltä eli kauheilta).

Joten teen tästä testin - jos nämä raaskut tästä virkistyvät hoidollani kukkiviksi, voin onnitella itseäni. Ja  jos eivät ... no... olipahan taas jotain testailtavaa.
Uusimmassa Kotipuutarha-lehdessä blogin Päärynäpuun varjossa Eijalla oli oivallinen asenne "Jos kasvi kuolee, olen kokemusta rikkaampi". Tällä mennään täälläkin.


Testissä on varaston viileydessä muutama pelargonia, joita lannoitin kanankakkatikuilla.


Ja olohuoneen ikkunalle pääsi vähän paremman näköiset pelargonit (niissä muutama tikku- ja lehti enemmän pystyssä). Samalla lannoituksella ja kastelulla.


Ja koska raskas työviikko päättyy, mieltä helliäkseni työnsin sormet multaan ja kylvin vihanneskrassin siemeniä, herneen palluraisia ja valkosipulin kynsiä. Tästä se lähtee, kevätkausi nimittäin. Onhan tuo aivojen puutarhaosuus ollutkin jo tovin lomalla ja hyvin haluton mihinkään yhteistyöhön. Niin juu ja annoin periksi niille siemenpusseillekin, tiikeri ei pääse raidoistaan eikä puutarhakärpäsen purema oireistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti