maanantai 29. joulukuuta 2014

Hitto,

sehän on melkein vuosi lopussa. Pää on tyhjä puutarhaisista ajatuksista, joulu on tehnyt tehtävänsä.


Ritiratirallaa, tuli talvi. Ja itse asiassa olen hyvin tyytyväinen, että tuli. Untuvainen, puhdas lumi on leppoisaa katsella, silmä lepää ja samalla ajatuskin. Yllä oleva kuva on otettu tänään puolen päivän tietämissä, ei nouse aurinko korkealle ei.Yllä olevasta kuvasta voi hyvällä tahdolla erottaa lumiauton. (Kuva valmistajan ottama, siksi hieman epätarkka) Kuva on otettu jo pari viikkoa sitten. Tähän pääsi, koska puutarhuria huvittaa tuo kasvilaatikoiden kekseliäs käyttö. Jos selostan vähän, tuo levy tuossa on konepelti, tuo kumilenkki kepeissä on tuulilasi ja nuo laatikot ovat penkkien selkänojat - tiedot suoraan valmistajalta. ;) 
Toisinaan kuljeskelen ympäri tonttia haeskelemassa tavaroitani, kun joku on keksinyt tarvitsevansa niitä johonki tuikitärkeään tehtävään. Kuten kastelukannua kentän jäädytykseen, kasviharaa aarteen etsintään ja pistolapiota lumilinnan tekoon... ja kyllä, kaikilla on hyvin tiedossa, että ne ovat minun työvälineitäni. Ja on aivan sama vaikka hyppisin tasajalkaa ja raivoaisin pää punaisena, hetken pysyy mielessä ja sitten unohtuu. Ja toisaalta niin on hyvä, luovuus ei kysy aikaa eikä aina lupaakaan.

Niin se vuosi alkaa olla muutamaa päivää vajaa lopussa, pääsääntöisesti pohdin vähemmän mennyttä kuin tulevaa, joten jääköön yhteenvedot tämän vuoden tapahtumista tekemättä. Kuten myös lupaukset. 

Tämä vuosi oli kaikin puolin hyvä ja jos saa toiveita esittää, niin ensi vuoden toivoisin olevan mielenkiintoinen, sopivasti työteliäs ja matkoille vievä.

Säihkyvää uutta vuotta kaikille!

New Year 2015_greetings_animated-desktop-wallpapers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti